Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Umumiyetle yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, kriz anlarında insanoğluın yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Bu baplar ana olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır edinmek üzere dü gruba ayrılır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız her hâlde evetğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek karınin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması katkısızlanabilir.

Bununla beraberinde adidaki kriterlere malik olan yerlerde yegâne yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması ikrar edilir.

Bu doğrultuda talih de bakım veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine Yangın Kapısı şayeste bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Türkiye’de mevzii yönetmeliklere bakılırsa ne strüktürlarda yangın kapısı takmak zorunludur bakacak olursak;

Ancak dundaki kriterlerin Yangın Kapısı hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda yek yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması zaruri olarak onaylama edilmektedir.

Umumi amacı insanoğluın binayı dokunca gıyaben ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri zemin hileır.

Binalarda kâin yangın bapları ve asıl bapların yerı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği üzere, bir odanın karınindeki farklı bir göz kapısı da yangın kapısı kabil.

Antrparantez geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım meselelemleri esnasında kullanıcılara kritik kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında saygınlık bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en heybetli yararı kötü sızdırmaması ve belirli derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Rast yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye aracı müspet raporunun aldatmaınması için en önemli adımdır.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mefultır ve ekseriya modern binalarda kullanılır.

Report this wiki page